In één woord GE-WEL-DIG!
logo-linkedin

In één woord GE-WEL-DIG!

Redactie Indonesie 27-8-2013

Het begon al met de eerste e-mail van Van Verre, nog nooit heb ik zo'n uitgebreid en mooi reisverslag ontvangen. Alles zag er tip-top uit en ik had gelijk zin om deze reis te gaan maken.

We zijn toch nog even naar het kantoor van Van Verre geweest om alle wensen nog even door te spreken. Wij werden geholpen door Irene Dijkstra en wat mj meteen opviel was haar enorme enthousiasme en kennis. Wij wilde graag kleine/authentieke accommodaties tijdens onze reis naar Indonesië. Irene wist precies welke hotels voldeden aan onze wensen en de accomodaties waren dan ook stuk voor stuk prachtig!

 

Wij hebben een rondreis gedaan naar Sulawesi (Manado en de Bunaken), Bali (Kuta, Ubud en Amed), Nusa Lembognan & tot slot een GE-WEL-DIGE afsluiter op Gili Trawangan.

 

Al onze wensen zijn in vervulling gekomen tijdens deze reis!

 

Zo adviseerde Van Verre ons om naar de Bunaken te gaan. Dit is namelijk met stipt de mooiste duikplaats waar wij ooit gedoken en gesnorkeld hebben. Met prachtig koraal nog geen 100 meter van het hotel verwijderd.

 

Werd ons het eilandje Nusa Lembongan aangeraden. Hier zouden wij misschien met manta roggen kunnen zwemmen. ENNN.. dit is gelukt!! Wij hebben 3 Manta Roggen gezien waarvan wij eentje bijna hebben kunnen aanraken.

 

Wij hebben in Bali zelf een scooter gehuurd om het land te verkennen, hierover zijn wij ook heel goed geinformeerd door Van Verre, waar kan het wel, waar kan het niet. Wat is écht de moeite waard om heen te gaan etc. etc.

Al deze informatie stond in ons prachtig gebonden reisverslag.

 

Verder waren alle transfers van hotel naar hotel, SUPER geregeld!

 

Dus al met al een 10!!!

 

En een tip voor mensen die richting Bali gaan, de Gili eilanden zijn zó de moeite waard, nog nooit zoiets moois gezien.

 

Van Verre Reizen, bedankt voor alles!

 

Ik zeg daarom ook tegen iedereen: Als je een goed verzorgde reis wil, voor een goede prijs/kwaliteit verhouding, met mensen die verstand van het land hebben en het compleet naar jou wensen maken, moet je écht naar Van Verre Reizen!!!

 

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.