Geweldige vakantie op Java en Bali
logo-linkedin

Geweldige vakantie op Java en Bali

Redactie Indonesie 16-10-2012

Het was een fantastische reis! Ruim 20 jaar geleden hebben wij bij Bandung en in Wonosobo gewoond en wij vonden het tijd worden om met onze kinderen daar weer naar toe te gaan. 

We wilden graag de plekken terug zien, waar we vroeger allemaal geweest zijn. Met behulp van de medewerkers van Van Verre hebben wij een mooie reis samengesteld.

 

We hebben gereisd van Jakarta, naar Bandung en via Pangandaran naar Wonosobo. Toen door naar Jogyakarta, Kediri,  Malang en de Bromo en toen naar Kalibaru, de laatste plaats die wij op Java hebben aangedaan. Met de ferry overgestoken naar Lovina. Daarna nog 1 1/2 dag in Ubud en als laatste 5 dagen en nachten in Seminyak. Een mooi hotel aan het strand, waar we heerlijk konden uitrusten en wandelingen konden maken naar Kuta en Legian. 

 

Het waren drie geweldige weken. De chauffeur die wij dertien dagen lang op Java hadden was geweldig. Hij kon ook Nederlands, zodat de kinderen ook goed met hem konden communiceren. Hij reed goed en had veel humor. Ook de chauffeurs op Bali waren altijd ruim op tijd en brachten ons keurig naar waar we heen wilden gaan. De hotels waren ook allemaal goed geregeld. En ook van de tips voor excursies hebben wij dankbaar gebruik gemaakt.

 

Kortom, de medewerkers van Van Verre hebben het allemaal uitstekend geregeld. We hoefden nergens achteraan te gaan. Heel hartelijk bedankt hiervoor!

 

Fam. Bothof

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.