Geweldige tijd op Bali
logo-linkedin

Geweldige tijd op Bali

Redactie Indonesie 1-12-2008

Goedemorgen Irene,

Een beetje late reactie van mijn kant op jouw schrijven van 20 mei. Excuses hiervoor. 

 

Wij hebben een geweldige tijd gehad op Bali. 

 

De vlucht was prima. Het eten in het vliegtuig had wat beter gekund. (heen goed terug aanmerkelijk minder). Wel heel vriendelijk personeel verder. 

 

De hotels waren stuk voor stuk prima hotels, prima personeel. We hebben ons dan ook echt lekker overal laten verwennen. Topper voor mij was wel het Candidasa beach hotel. Wat een geweldig mooie plek. Zou er zo 2 weken kunnen zitten Wat het vervoer aangaat hebben we zo ontzettend veel geluk gehad met onze chauffeur. Hij sprak engels, nederlands (niet perfect uiteraard, maar wel goed verstaanbaar voor ons) Over en weer geoefend van Nederlands naar indonesisch en omgekeerd. Geweldig.  Hij deed het prima als chauffeur maar voor ons ook een geweldige gids. Hij heeft ons veel over Indonesie verteld. (Is uiteindelijk toch waar onze roots zijn) We hadden met Pri echt het idee alsof hij bij ons hoorde. Was ook erg moeilijk om uiteindelijk afscheid te nemen van deze man. Mede door hem is onze reis onvergetelijk geworden. Wat de rest van de organisatie van de reis aangaat. Had niet beter gekund.

 

Vervoer was er altijd op tijd We hoefde eigenlijk nergens aan te denken. Uiteraard mede door de geweldige organisatie van de reis hebben we echt met volle teugen van alles kunnen genieten Onze dank is  gigantisch naar jullie toe. We zijn dan ook van plan om over een paar jaar een grotere rondreis te maken  Sumatra, Java en misschien nog een aantal dagen Bali. Deze zullen we absoluut weer via Van Verre doen. 

 

Wanneer je meer wilt weten dan hoor ik het graag van je 

 

Met vriendeljke groet, 

 

Lya Darphorn