Geweldige reis in Indonesië
logo-linkedin

Geweldige reis in Indonesië

Redactie Indonesie 11-6-2014

Beste Emmy en Linuccia,

 

Afgelopen weekend zijn we teruggekomen van een onze verre reis naar Indonesië. We hebben een prima vakantie achter de rug. De samen door Van Verre geplande en georganiseerde activiteiten zijn goed verlopen. De hotels waren leuk en zijn goed bevallen. Het programma was afgestemd op onze wensen en bleek in de praktijk ook daadwerkelijk goed uit te pakken. Zowel het deel over Java als in Bali zijn door de plaatselijke reisbureaus goed georganiseerd. Ook was er voor ons voldoende ruimte voor eigen programma onderdelen. De taxi ritten van en naar sommige hotels die wij zelf moesten regelen, waren ter plaatse, soms na enig slim onderhandelen, uitstekend te organiseren.

 

Indonesië is een mooi land en we hebben genoten van de mensen, de gastvrijheid, groene natuur en het warme weer. Hoogtepunten waren voor ons de treinreis van Bandung naar Yogya, de Borobudur, de Prambanan en de Bromo vulkaan. De Itjen krater was letterlijk een topper. Op Bali heerlijk gesnorkeld, aan het strand gelegen en Dolfijnen gekeken. In Ubud heerlijk gegeten, souveniers gekocht, en avontuurlijk geraft op de rivier (zelf geregeld).

 

De hotels waren stuk voor stuk prima variërend van lux, mooi, romantisch en praktisch.De chauffeurs waren prima, uiteraard is de Engelse taal nog steeds gebrekkig, maar het was gemakkelijk aan te geven als we ergens wilden stoppen om foto’s te maken.

 

Kortom, we hebben een prima en goed verlopen vakantie gehad!

 

Groeten Robert en Jolanda