Genoten van een heerlijke vakantie in Indonesie met van Verre
logo-linkedin

Genoten van een heerlijke vakantie in Indonesie met van Verre

Redactie Indonesie 16-10-2012

Het leek ons een geweldige ervaring om een rondreis te maken door (een deel van) Indonesie en te zien waar onze grootouders met zoveel passie over konden vertellen. Het reizen met van Verre sprak ons aan omdat zij al het regelwerk voor ons konden overnemen en ze het gebied goed kennen en zo praktische adviezen konden geven.

 

We hebben een fantastische reis gehad, heel afwisselend! De eerste 2 weken een behoorlijk druk programma, vooral voor onze zoon van 12 was het soms best zwaar. Telkens vroeg op, lang reizen en natuurlijk warm..maar; elke reisdag was de moeite waard!

 

Op Sumatra hebben we een bezoek gebracht aan Tangahan en Bukit Lawang. Wij vonden vooral de eindeloze palmolieplantages indruk maken. In het oerwoud hebben we een superleuke gids meegehad die heel veel kon vertellen en veel liet zien. Op Java hebben de hoogtepunten zoals de Borobodur en de Merapi gezien en ook veel meegekregen van het dagelijks leven op Java. Al die scooters! Wat een drukte in de steden! Maar hoe druk en onoverzichtelijk het soms ook overkomt, overal de vriendelijkheid en gastvrijheid van de bevolking.

 

Trouwens hadden we op elk eiland een reisorganisatie die namens van Verre voor ons zorgde; geen enkele keer hebbben we ons hoeven afvragen wat we moesten doen.

De laatse 2 weken hebben we rustiger aangedaan op Lombok en Bali. Hier geen programma maar vrije tijd. We hebben toch nog het een en ander ondernomen, was geen enkel punt, in het hotel is dat ook prima te organiseren. Wij hebben genoten van een heerlijke vakantie dankzij de strakke organisatie van Verre maar ook dankzij de plaatselijke reisorganisaties en gidsen!

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.