Door Bali geboeid
logo-linkedin

Door Bali geboeid

Jorinde Entius Indonesie 24-10-2014

Door Bali geboeid: het eiland met prachtige rijstvelden, zandstranden en tempels is favoriet bij veel toeristen. Bali heeft echter nóg veel meer te bieden. Van Verre klanten Hans Smulders en Auke Nawijn ( † ) van ‘Stichting Seraya-Barat’ zijn gegrepen door het échte leven van de Balinezen en hebben dit vastgelegd in het boek ‘Door Bali geboeid’. In dit boek wordt met prachtige foto’s en indrukwekkende tekst de interessante cultuur en de levensomstandigheden in Seraya-Barat op Bali beschreven. De opbrengst van de verkoop van het boek ‘Door Bali geboeid’ gebruikt ‘Stichting Seraya-Barat’ om de levensomstandigheden van de bevolking in Seraya-Barat te verbeteren en dan met name de scholingskansen van kinderen uit de armste gezinnen.

 

Seraya-Barat ligt in het zuidoosten van Bali, een gebied waar als gevolg van matige regenval de levensomstandigheden moeilijk zijn. De lokale bevolking weet desondanks de tradities in stand te houden. Met slechts weinig aanvullende hulp kunnen de levensomstandigheden van de Balinezen in Seraya-Barat aanzienlijk worden verbeterd!

 

‘Stichting Seraya-Barat’ steunt kleine lokale projecten op Bali om het bestaan van de bevolking te verbeteren. Er wordt objectief beoordeeld welke kinderen en projecten op steun van de stichting kunnen rekenen.

 

Wilt u het boek ‘Door Bali geboeid’ bestellen, kijk dan op http://www.inspiredbybali.nl/