Alles klopte weer!
logo-linkedin

Alles klopte weer!

Redactie Indonesie 19-8-2014

Beste Irene,
 
We hebben weer ontzettend genoten!
Sumatra was ontzettend mooi, we hadden een leuke chauffeur zijn naam is Ardi en die heeft ons mooie plekjes laten zien! We zijn zelf de jungle ingegaan met een gids en orang oetans gespot, wat een ervaring! De gids had een doerian meegenomen en toen kwam er een vrouwtje naar beneden met een kleintje op haar rug, wow wat een ervaring! Het eiland Samosir was ook prachtig en ook daar veel gezien.


Sulawesi......wat een prachtig eiland zeg,weer anders dan de andere eilanden. Bira was heerlijk om een dagje langer te blijven om een beetje uit te rusten en wat een mooi strand,het zand was idd poederwit! Gezellig met de locals kletsen en relaxen, heerlijk.
Tja en dan Tanah Toraja, wat apart zeg, we zijn naar de veemarkt geweest en daarna naar de ceremonie, heel indrukwekkend!
We  hadden alleen een gids besteld, maar die kwam niet opdagen, maar onze chauffeur heeft dat keurig opgelost door een ervaren gids te bellen die daar woont, een hele vriendelijke man die ons een heleboel heeft verteld. Hij heeft ons ook hoog in de bergen meegenomen, prachtig zo mooi en zo sereen daar!

 

Tja en toen naar Lombok, heerlijk uitrusten en staren naar de zee met een boek en muziek op de oren haha!
We hebben nog vrienden bezocht, bij hun gegeten en een dag met ze op stap geweest, heel leuk.
 
Je ziet we hebben weer genoten, alles klopte weer, de hotels waren goed, de vluchten waren goed.
Volgende keer Komodo eilanden hihi??? 
 
Irene en collega's, bedankt voor weer een mooie reis!

 

Groetjes, Andrea en Charles Verhoeven

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.