Siladen

Het eiland Siladen is zeer geschikt voor een strandvakantie. Het eiland ligt iets verder dan Bunaken-eiland en behoort ook bij het Bunaken National Park. Het is eveneens een prachtig bounty-eiland met parelwitte stranden en palmbomen. Per boot kunt u als u dat wilt naar diverse mooie snorkellocaties. Uiteraard is men ook ingericht op duiken.

 

 

Reis naar Gangga Island

Vanaf eiland Siladen is het een stukje reizen naar het eiland Gangga. Het is eveneens een prachtig bounty-eiland met parelwitte stranden en palmbomen. Het maakt eveneens deel uit van het beschermde nationale marinepark

Tijdens deze rondreizen reist u naar Siladen
Indonesie-Sulawesi-rijstplukkers(9)
Sulawesi

Rondreis Actief Sulawesi

Zuid-Sulawesi: Makassar - Torajaland, fietsen en trek - Palopo. Centraal-Sulawesi: Tentena aan Posomeer - trek in Badavallei - Donggala. Noord-Sulawesi: Tomohon, fietsen - Tangkoko NP - het eiland Siladen - vertrek af Manado.

Afbeelding 003_gcf4yp(9)
Sulawesi

Rondreis Sulawesi met onderwaterwereld Togian

Zuid-Sulawesi: Makassar - Torajaland - Palopo. Centraal-Sulawesi Tentena aan Posomeer - Ampana - de Togian-eilanden. Noord-Sulawesi: Marisa - Gorontalo - Tomohon - eiland Siladen in Bunaken Marine NP - vertrek af Manado.