Nagrak

Tijdens een reis in de omgeving van Nagrak is de kans dat u andere toeristen tegenkomt wel heel klein. Het ligt verstopt in een prachtig landelijk gebied, dat gedomineerd wordt door rijstvelden, kleine kampongs, groentetuinen en fruitbomen. Het is een plek om tot rust te komen en te genieten van het Javaanse landleven. U kunt in Nagrak prachtige wandelingen maken tijdens uw rondreis Java.

 

 

Nagrak activiteiten

Wilt u wat actie in uw reis? Dan kunt u een tocht per fourwheeldrive maken. Op niet al te grote afstand is Pondok Halimun, een mooi natuurreservaat. U kunt er met uw eigen busje naar toe, ter plekke verder met een 4x4-drive (bij het hotel regelen ze dit wel voor u). Er is een waterval onderweg, natuurlijk stopt u hier. En dan naar de hangbrug tussen de boomtoppen; de brug is ongeveer tweehonderd meter lang en tachtig meter hoog (maar u ziet de grond niet, u kijkt op de bomen). Helemaal boven kunt u genieten van een prachtig uitzicht op de omgeving. De prijs van de jeep zal rond de € 60 bedragen (maar misschien kunt u goed onderhandelen, probeert u het). Ook een leuke tip voor uw reis is om te gaan raften met een rubberboot in de omgeving. Dit is niet mogelijk in de regentijd, dan is de rivier te ruw.

Tijdens deze rondreizen en bouwstenen reist u naar Nagrak
DSC_0695
Java

Rondreis Java: In contact met land en volk van West Java

West-Java: Naar Bogor - Nagrak, onbekend Java - Bandung - Garut met de Papandayan vulkaan - Purwokerto met mystiek bergoord Baturaden. Centraal-Java: Wonosobo, Diëngplateau - Borobudur, logeren nabij de beroemde stoepa - Jogyakarta, sultansstad.

Java-Theevelden
Java

Rondreis Java: Groen Java

West-Java: Aankomst Jakarta – Bogor – Nagrak – Lembang – Treinreis richting Jogyakarta. Centraal- Java: Borobudur – Turi – Jogyakarta – treinreis naar Blitar. Oost-Java: Blitar- Landgoed Kaliandra – Bromo – Ijen – naar Bali, locatie ter keuze.

Java-Rijstvelden-Nagrak-Omgeving
Java

Bouwsteen Java: Authentiek Nagrak

West-Java

 

Aankomst in de hoofdstad Jakarta - via Bogor met botanische tuin - verder naar het zuiden naar Nagrak, het gevoel van het oude Java -het koele Bandung met theeplantages