Wonosobo, Kresna Hotel

Java

Onze persoonlijke favoriet in Wonosobo: een koloniaal hotel dat de sfeer van vroeger tijden weergeeft. U merkt het al meteen als u de bij de ingang met de glas-in-lood ramen bent. Veel uit vroeger tijden is bewaard gebleven, zo ook meubelen en antieke tegeltjes. Proef de sfeer uit het koloniale verleden en de traditionele Javaanse cultuur. Deze bijzondere mix maakt het Kresna Hotel in Wonosobo heel speciaal. In de nabijgelegen straat bevinden zich leuke winkeltjes en restaurants.

Locatie

Het hotel is gelegen nabij Wonosobo in de koele hooglanden van centraal Java. Hotel Kresna ligt op 900 meter boven zeeniveau. In de directe omgeving kunt u fascinerende bezienswaardigheden bezoeken. Een goede basis voor een uitstapje naar het Diëngplateau.

Accommodatie

 

Er zijn 115 comfortabele kamers. Deze zijn voorzien van satelliet televisie, telefoon, minibar, kluisje en een badkamer met douche en toilet.

Voorzieningen

Het restaurant serveert gerechten uit de lokale Javaanse, Aziatische en westerse keuken. De kwaliteit van het ontbijt en het diner zijn goed.

Het is een genot om te eten in de mooi gedecoreerde eetzaal. Verder is er een zwembad, winkeltje en wasservice.

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.