Ubud, Pertiwi Resort & Spa

Bali

Als u midden in het centrum van Ubud wilt verblijven, dan raden wij u Pertiwi Resort & Spa aan. De tuin is sprookjesachtig mooi met een schitterende lotus-vijver. De kamers liggen in diverse gebouwtjes nabij de receptie. De villa’s liggen verspreid in de tuin.

Locatie

Het hotel is perfect gelegen. U loopt vanuit de voorzijde van het hotel direct het centrum in. Daar vindt u gezellige winkels en restaurantjes. Aan de achterkant van het hotel wandelt u zo naar de sawa’s. Vlakbij Monkey Forest.

Accommodatie

 

Het hotel beschikt over 38 kamers en 12 villa’s. U kunt kiezen uit deluxe, super deluxe en villa kamers. De deluxe kamers zijn gelegen in bungalows en de super deluxe kamers zijn gelegen in een gebouw van twee verdiepingen. Alle kamers zijn uitgerust met airconditioning, televisie, minibar, kluisje en badkamer met bad, douche en toilet. De villa’s zijn gelegen in de tuin en zijn ommuurd, waardoor u veel privacy heeft. Drie pool villa’s beschikken over een eigen plunge pool.

De super deluxe kamers zijn nieuwer en zien er netter uit dan de deluxe kamers. De inrichting van de deluxe kamers is enigszins verouderd.

Voorzieningen

In de restaurants worden Aziatische en Europese gerechten geserveerd. Verder zijn er twee zwembaden, een spa met diverse lichaam- en gezichtsbehandelingen, internetfaciliteiten en kluisjes. 

Het hotel is een goede uitvalbasis voor mooie wandelingen in Monkey Forest.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.