Ubud, Ubud Wana

Bali

Prima keuze qua hotel voor mensen die een leuk hotel zoeken en niet teveel geld uit willen geven.

Het hotel oogt kleinschalig. Als u bij de receptie staat zult u niet geloven dat er 73 kamers zijn. En de oppervlakte is niet eens zo groot. Maar de architect heeft de ruimte speels ingedeeld. Er zijn 4 gebouwen die zo op elkaar staan, dat u geen claustrofobisch gevoel heeft. Veel kamers kijken naar buiten.

 

Locatie

Vanuit het hotel ziet u Monkey Forest al liggen. Dit is een wat rustiger deel van Ubud. Als u Monkey Forest doorsteekt, bent u zo in het drukke deel van Ubud met z’n vele winkeltjes en restaurantjes. Neem ’s avonds een taxi, als u de drukte op wilt zoeken. Het centrum van Ubud ligt op 10 minuten rijden. Lopend doet u er een klein half uur over.

Accommodatie

Er zijn 5 kamertypes in het Wana Hotel. Het grootste verschil zit in het uitzicht. Er zijn gardenview rooms, poolview rooms en poolaccess rooms. De gardenview rooms en de poolview rooms zijn van binnen wel prima, maar het is jammer dat ze een piepklein balkonnetje zonder stoelen hebben. Beter is dan de poolaccess room, op de begane grond. Hier zijn wel terrasjes met stoelen. Alle kamers hebben airconditioning, een flatscreen televisie, koelkast, waterkoker, kluisje en haardroger. De badkamers zijn netjes.

 

De honeymoonsuites zijn mooi. Ideaal en een echte aanrader zijn de familiesuites met 2 aparte slaapkamers. Heerlijk voor gezinnen, waarbij ouders toch privacy willen hebben. Er zijn ook 2 badkamers, 1 binnen en 1 buiten. De kamer is lekker ruim. Qua faciliteiten zijn zowel de honeymoonsuite als de familysuite gelijk aan de andere kamertypes.

Voorzieningen

Er zijn 3 zwembaden; ook bij het ontwerp hier is men weer creatief te werk gegaan. Een kinderbad en handdoekenservice zijn aanwezig. 

Wana heeft een restaurant, wifi, roomservice, yoga, 2 bars (1 bij de lounge en 1 bij het zwembad). In de spa kunt u genieten van vele behandelingen. 

Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën