Gili Air, Turtle Beach Resort

Lombok

Wat een fijne plek om te verblijven! U verblijft in lumbung huisjes gebouwd om het zwembad bij het strand. Deze kleinschalige accommodatie biedt rust en ook gezelligheid en de mogelijkheid om de mooie koralen, vissen en misschien wel schildpadden te spotten rondom Gili Air.

Locatie

Gelegen aan de oostkant van het eiland Gili Air. Het ligt in het rustige gedeelte. Restaurantjes zijn in de buurt. Steek het pad over, het hotel uit, en loop zo de zee in om te gaan genieten van de prachtige onderwaterwereld voor de deur.

Accommodatie

Rond het fijne zwembad staan 12 bungalows gebouwd in Sasak stijl. Zeer mooie huisjes van alle gemakken voorzien. De houten bungalows hebben allen een badkamer met douche en toilet. De tuin is mooi aangekleed met veel groen, palmbomen, bananenplanten en heel veel bloemen, een heerlijke plek om te overnachten.

 

Er zijn 12 Lumbung Suites, zowel met een double bed of twee aparte bedden. De kamers zijn niet heel erg ruim, er kan wel een bed bij maar dan is de kamer wel gevuld.
Het hotel heeft tevens drie family deluxe kamers, dit zijn iets ruimere kamers waarvan er twee een connecting door hebben.

Voorzieningen
  • Zwembad
  • Het restaurant is aan zee, zodat u daar heerlijk van uw ontbijt kunt genieten langs het water. Uiteraard is hier ook de lunch of een diner te verkrijgen.
  • WiFi
Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën