Tulamben, Hotel Tauch Terminal

Bali

Pluspunt van hotel Tauch Terminal is dat alle kamers uitkijken op zee. Het gebouw met kamers op de begane grond en de eerste etage is evenwijdig aan het strand gebouwd. De twee zwembaden en de goede duikschool bieden alle ingrediënten voor een geslaagd verblijf.

Locatie

Aan het strand en de zee van Tulamben. Het strand heeft donker zand en de zee is vooral interessant vanwege de onderwaterwereld: koralen, vissen en een scheepswrak liggen voor de kust.

Accommodatie

 Het hotel heeft 26 kamers. De kamers liggen op de begane grond en de eerste etage. Daarnaast zijn er nog twee bungalows. De kamers zijn allemaal verrassend ruim en mooi ingericht. Eén vleugel heeft kamers in klassieke stijl en de andere vleugel heeft kamers in wat modernere stijl, maar beide soorten zijn prachtig ingericht. Op beide verdiepingen hebben de kamers een grote glazen wand/schuifdeuren zodat u optimaal kunt genieten van het zeezicht. U heeft ofwel een groot balkon met een bank met kussens of een groot terras met ligstoelen. Vaak staan in hotels van die houten stoelen waar je niet lekker op zit; niet hier! Heerlijke stoffen fauteuils en banken staan in de kamers.

De tinten waarmee de kamers zijn ingericht zijn warm. Moderne kunst gecombineerd met Balinese snuisterijen siert de muren. In de kamers staat ook een bureau. Alle kamers beschikken over airco, een kluisje, minibar. De badkamers zijn netjes en hebben een douche. Er is één lekker ruime familiekamer.

Voorzieningen

De eigen duikschool met zowel PADI-  als SSI- cursussen is de belangrijkste voorziening in dit hotel. Ook snorkelmateriaal is hier verkrijgbaar. 

Maar daarnaast zijn er ook een restaurant, een winkeltje, twee zwembaden aan het strand, handdoekenservice, een grote bar, roomservice, wasservice, fietsverhuur, wifi en last but not least een spa.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën