Tulamben, Mimpi Tulamben Resort

Bali

Fraai boutique resort, opgetrokken in Balinese stijl en omgeven door een prachtige tropische tuin. Vanaf het strand zwemt u direct naar het wrak van de USS Liberty, een Amerikaans schip dat door de Japanners in de Tweede Wereldoorlog is getorpedeerd. U ziet de punt van het schip op slechts enkele meters onder het wateroppervlakte. Dus ook leuk voor snorkelaars!

Locatie

Gelegen in het noordoosten van Bali aan de voet van Mount Agung, aan de kant van de zee. Als u het hotelterrein af loopt treft u diverse winkeltjes.

Accommodatie

Het resort beschikt over 29 kamers, verdeeld over patio-rooms en cottages. De patio-rooms en deluxe cottages zijn voorzien van airconditioning, minibar, kluisje, terras, telefoon en badkamer met buitendouche en toilet. De deluxe cottages en ocean view cottages hebben ook een televisie.

 

De 12 patio rooms zijn bij de receptie gelegen in de tropische tuin. De kamers zijn eenvoudig ingericht en hebben een veranda aan de voorkant. Voor gezinnen en samen reizende koppels is het ook mogelijk om te kiezen voor 2 patio kamers die verbonden zijn door een connecting door.

  

De 11 deluxe cottages liggen tussen de receptie en de ocean view cottages. Elke kamer heeft een privé tuin met buitenbed. De badkamers kunt u zowel via de kamer als via de tuin bereiken zodat u de kamer niet nat hoeft te maken. Deze kamers zijn ruimer dan de patio rooms.

Het is eventueel ook mogelijk om hier met een gezin in te verblijven. Boven de badkamer is nog een ruimte waar de kinderen kunnen slapen. Zij moeten echter wel een laddertje op kunnen klimmen.

 

De 4 ocean view cottages zijn gelijk aan de deluxe cottages maar met de uitzondering dat deze uitzicht op zee hebben. 

Voorzieningen

Er is een restaurant, zwembad, spa met diverse gezicht- en lichaamsbehandelingen en een duikcentrum aangesloten bij PADI.