Tuban, Risata

Bali

Een prettige verrassing vormen de kamers van hotel Risata in Tuban. Kleine paadjes voeren door een weelderige tuin waar gebouwen staan met 4, 8 of 10 kamers erin.

 

Locatie

Het hotelterrein biedt rust, maar binnen enkele minuten loopt u midden tussen de winkeltjes en restaurantjes van Tuban. Het strand ligt op 5 minuten lopen. Er gaat ook nog 3 keer per dag een shuttle naar Kuta (alhoewel dat ook te lopen is). 

Accommodatie

 

Er zijn 159 kamers, maar door de opzet oogt het hotel kleiner. De kamers zijn verdeeld over huizen met ieder 4, 8 of 10 kamers. De kamers liggen op de begane grond en de 1e etage. Alle kamers hebben warm water, airconditioning, telefoon, televisie, een minibar en een waterkoker. Behalve het bed staan er 2 stoeltjes in de kamer. De inrichting is modern Balinees en het interieur oogt nieuw. In de badkamer is een bad/douche ineen, een toilet en een wastafel.

De superior kamers zijn de eenvoudigste categorie. Wij raden echter de deluxe kamers aan, omdat deze een balkon (met 2 stoeltjes) hebben.

Daarnaast zijn er ook nog luxere studio’s en suites.

Enkele Deluxe kamers hebben een connecting door zodat u ook met een gezin in 2 kamers kunt verblijven maar toch de tussendeur open kunt zetten.

Voorzieningen

De faciliteiten in hotel Risata zien er allemaal goed verzorgd uit. Er is een zwembad met kinderbad en een mooi ingericht restaurant waar u heerlijk kunt eten. Als u eens wat anders dan Indonesisch wilt: er is zelfs een pizza-oven.

Het hotel biedt roomservice, laundryservice en handdoekenservice. Er is een bar, een zwembadbar en een spa.

Een klein souvenirwinkeltje, een fitnessruimte, kluisjes bij de receptie, klein speeltuintje voor de allerkleinsten en wifi bij de receptie maken het geheel compleet.

Een prettig 3*-hotel!