Tuban, Baruna Holiday Inn

Bali

Een ruim opgezet hotel in het gezellige Tuban. Het hotel is nieuw en de stijl is modern, maar wel gezellig. Er is een grote tuin en een breed strand, zodat u altijd een plekje voor uzelf kunt vinden. U heeft hier echt het idee van een strandvakantie.

Locatie

Aan een rustige zijweg van de drukke weg van Tuban naar Kuta ligt het Baruna Holiday Inn Hotel. Het hotel ligt direct aan het strand. Er zijn veel restaurants en winkeltjes in de buurt.

Accommodatie

 

Er zijn 195 kamers, onderverdeeld over 9 types.

Alle kamers hebben een flatscreen televisie met dvdspeler, een ligstoel, een bureau, een föhn, een koelkast, koffie- en theezetmogelijkheden, een kluisje en een strijkbout en –plank.

De kamertypes:

-         68 Superior kamers (30 m2), sommige met balkon, andere niet, de superior kamers hebben niet zo’n mooi uitzicht. In de badkamer is een douche. Er is een glazen wand tussen de slaapkamer en de badkamer.

-         30 Garden rooms (30m2), de gardenrooms zijn gelijk aan de superior rooms, maar het uitzicht is een stuk mooier!

-         59 Ocean rooms (36 m2), ook gelijk qua inrichting aan de superior rooms, de kamer is iets groter en heeft uitzicht op zee.

-         6 Grand Ocean Rooms (84 m2). Behalve dat de kamer een stuk groter is, is er in de badkamer een bad.

-         6 Kids Suites (56 m2). Er staat een tweepersoonsbed en een stapelbed.

-         5 Family Suites (85 m2)

-         12 Ajana Suites (66 m2)

-         8 Baruna rooms (57 m2)

-         1 Great Baruna Room (164 m2)

Voorzieningen

Een Italiaans restaurant is aan het strand gevestigd, maar er zijn ook een Indonesisch en een Europees restaurant. Het zwembad is ruim en er is een kinderbad, een poolbar en handdoekenservice. Het is heerlijk toeven aan de grote bar op het strand. Ook in de coffeecorner en bij het ijswinkeltje is genoeg lekkers te vinden. Er is een kidsclub. In een winkeltje kunt u een souvenirtje aanschaffen en onderga in de spa een ontspannende behandeling. Uw conditie houdt u op peil in de fitnessruimte. Contacten met thuis kunt u onderhouden via de wifi-verbinding. Natuurlijk beschikt het luxueuze Baruna Holiday Inn Hotel over roomservice, een lift en er wordt laundry service aangeboden. 

Als u hier verblijft op de dag voordat u vertrekt, kunt u gebruik maken van de departure lounge. Als u laat vertrekt en uw kamer al uit moet, kunt u hier nog douchen, rustig zitten en tot de laatste minuut van uw vakantie genieten.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën