Tuban, Adhi Jaya

Bali

Midden in de drukte van Tuban, bijna op de grens van Kuta ligt dit gemoedelijke hotel. Er zijn 2 etages, de kamers zijn in verschillende gebouwtjes. Voor de mensen die iets meer drukte zoeken, zijn de kamers rondom het zwembad leuk, anderen kunnen kiezen voor de kamers rondom een tuin.

Er komen veel jongeren in dit hotel.

Locatie

Adhi Jaya ligt aan de drukke straat die van Tuban naar Kuta loopt. Toch is er in het hotel zelf weinig geluidsoverlast. Als u de weg oversteekt, bent u bij een grote, nieuwe shoppingmall en daarachter is het strand. In minder dan 5 minuten lopen staat u dus op het strand. Er zijn ontelbare winkeltjes en restaurantjes in de omgeving van het hotel.

Accommodatie

 

75 kamers zijn er in het hotel. De kamers zijn verdeeld over 2 gebouwen.

Op de eerste verdieping liggen superior kamers. Ze hebben een televisie, airconditioning, een koelkast, kluisje en waterkoker. In de badkamer is warm water. In de badkamers is een douche.

Op de begane grond liggen de deluxe kamers. Deze zijn gelijk aan de superior kamers, alleen is er als extra een bad in de badkamer.

Er zijn een paar superior kamers in 2-onder-1 kap huisjes in de tuin, deze zijn erg leuk!

Het Adhi Jaya Hotel heeft 3 familiekamers met 2 verdiepingen. Beneden is een eetkamer en een slaapkamer met een tweepersoonsbed. Boven is een slaapkamer met 2 losse bedden. De faciliteiten zijn gelijk aan die van de superior kamers.

Voorzieningen

Er is een restaurant, een zwembad met een klein kinderbad. Bij het zwembad is er handdoekenservice. Er is wifi, roomservice, laundryservice, een bar en een spa.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.