Torajaland, Toraja Heritage Hotel

Sulawesi

Een leuk hotel met een bijzonder fraaie Toraja architectuur. Het is gebouwd in de authentieke Torajastijl van traditionele Tongkonanhuizen. Het ligt in een mooie tuin. 

Locatie

Gelegen op een hoogte van 700 meter met prachtig uitzicht op bergachtige omgeving.

Hotel Heritage ligt in het hart van Tana Toraja op 10 minuten van het stadshart van Rantepao. Uw busje brengt u naar de stad.

Accommodatie

Het hotel beschikt over 160 kamers. U kunt een keuze maken uit standaard, superior en deluxe kamers. Alle kamers beschikken over een ventilator, televisie, minibar, koffie- en theezet faciliteiten, balkon en een badkamer met bad, douche en toilet. De standaard kamers zijn gelegen in het hoofdgebouw, deze kamers vinden wij minder leuk. De superior en deluxe kamers zijn gelegen in traditionele huizen. Bij het kamertype "superior" zijn er 4 kamers per huis, bij de deluxe kamers 2 per huis, waardoor deze laatste veel ruimer zijn. Wij raden de superior of deluxe kamers aan.

Voorzieningen

De twee restaurant serveren heerlijke gerechten uit de Indonesische en internationale keuken, in à la carte of buffetvorm. Verder is er een bar, zwembad met apart kinderbad, tennisbaan, fitnessruimte en spa met diverse lichaam- en gezichtsbehandelingen. Er is wifi-internet beschikbaar in de lobby. Ten slotte beschikt het hotel over kluisjesverhuur, een winkeltje en kids club.

 

 

 

Omdat er weinig toeristen komen is er enigszins achterstallig onderhoud en de kamers zijn gedateerd.