Torajaland, Tongkonan Layuk Lion

Sulawesi

Een authentieke ervaring! Slapen in een traditioneel Tongkonan huis. De eigenaresse is zeer gastvrij. Om u heen woont de lokale bevolking en staan rijstschuren met zadeldaken. Het is mogelijk om een leuke kookcursus bij de boeken. Deze wordt voor uw huis gegeven door de gastvrouw.

Locatie

Een paar kilometer van Rantepao gelegen. Een perfecte plek om uitstapjes te maken in de omgeving. De hangende graven zijn dichtbij. Ook kunt u actievere dingen ondernemen zoals een trekking, fietsen of raften.

Accommodatie

Het houten Tongkonan huis met zadeldak heeft een beneden- en bovenverdieping. Het huis is gezellig ingericht met kunst. Beneden vind u de woonkamer en ruime badkamer. Op de bovenverdieping vindt u een zitje en twee slaapkamers. Aan de voorkant is een tweepersoonsbed aanwezig. In de andere slaapkamer zijn twee losse bedden aanwezig en er kan eventueel extra bed bijgeplaatst worden.

Voorzieningen

Dit huis wordt geheel voor u geboekt en is inclusief ontbijt en diner. Vlakbij vindt u een lokaal restaurantje. Wifi-internet is aanwezig.