Torajaland, Marante Toraja Hotel

Sulawesi

Dit middenklasse hotel vormt een goede basis voor het maken van uitstapjes in Torajaland. Het hotel beschikt over een prachtige lobby in een strakke, maar Indonesische stijl.

 

 

Locatie

Hotel Marante Toraja is in de Tana Toraja-regio gelegen met prachtige groene valleien, fascinerende architectuur en een unieke cultuur. Het hotel is gesitueerd aan een weg ten noorden van Rantepao. In Rantepao vindt u eenvoudige, maar leuke restaurantjes. Uw busje brengt u naar het stadje.

Accommodatie

Het hotel beschikt over 30 deluxe kamers en 30 cottages. De cottages zijn gelegen in de Torajastijl huizen, maar worden helaas niet meer verhuurd. De deluxe kamers zijn in een gebouw gelegen verdeeld over 3 verdiepingen. De kamers zijn netjes en voorzien van een televisie, zitje, balkon en badkamer met bad/douche en toilet. Op aanvraag kan een koelkast op de kamer worden bijgeplaatst. Dit hotel is wat ouder en er is achterstallig onderhoud. 

Voorzieningen

Het restaurant serveert gerechten uit Indonesische en internationale keuken. Er is een bar, zwembad en een spa waar u zich kunt laten masseren.

Verder beschikt het hotel over een winkeltje en wifi-internet in de lobby en het restaurant. In de nabije omgeving kunt culturele excursies en wandelingen maken.

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.