Torajaland, Luta Resort

Sulawesi

Leuk, niet al te groot hotel gelegen in het centrum van Rantepao. Aan de achterkant grenst het hotel aan de rivier Sa’dan. De kamers zijn comfortabel.

 

Locatie

De meeste hotels in Torajaland liggen buiten de stad. Voordeel van Luta Resort is dat het in het centrum van Rantepao is gelegen. Aan de voorkant van het hotel kijkt u uit op het kleine, gezellige, rommelige centrum. U loopt zo naar de winkeltjes, restaurantjes (enkele tips: Marts Café en Mambo) en de locale markt. Aan de achterkant grenst het hotel aan de rivier Sa’dan.

Accommodatie

 

Er zijn in totaal 36 kamers, onderverdeeld in 22 superior kamers, 7 deluxe kamers, 5 junior suites en 2 presidential suites. Alle kamers zijn modern en beschikken over een televisie, minibar en een badkamer met douche en toilet. De superior kamers zijn rondom de binnentuin gelegen. Deze kamers hebben een balkon. De deluxe kamers kijken uit op de straat en hebben geen balkon. Deze kamers beschikken wel over airconditioning. De junior suites zijn ruimer en hebben naast airconditioning ook een bad en balkon. 3 juniorsuites kijken uit op de rivier en de andere 2 op de binnenplaats.

Voorzieningen

Aan de rivierzijde is een zwembad met terras. Hier treft u ook de spa met beautysalon aan. Er is een restaurant en een bar. In het hele hotel is wifi-internet beschikbaar. 

Er is een winkeltje en er zijn kluisjes bij de receptie. Ook biedt het hotel roomservice en wasservice.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.