Sipirok, Tor Sibohi Nauli Hotel

Sumatra

Verre uitzichten over bergen en dalen zijn uw deel tijdens uw verblijf in dit bungalow-hotel. Het is gebouwd in batakstijl, het ziet er leuk uit. Het is echter een eenvoudig hotel, waar af en toe/hier en daar wat aan schort. Veel keuze is er niet qua accommodaties, er is echter een iets beter hotel (niet met dit mooie uitzicht) op een uur extra rijden afstand. Het Tor Sibohi Nauli-hotel is een doorreishotel, u verblijft er slechts één nacht. 

 

Locatie

Het Tor Sibohi Nauli Hotel ligt nabij Sipirok (zes kilometer), in het midden van Sumatra. Het hotel is tegen een heuvel gebouwd en biedt een mooi uitzicht over het dal. Sipirok staat bekend om zijn salak-palmvruchten die op de hellingen van Gunung Lubukraya worden geteeld.

Accommodatie

De gekoppelde bungalows liggen bergopwaarts verspreid over het terrein. Het grindpad omhoog leidt u naar de verschillende kamers.

De bungalows zijn eenvoudig. Wij boeken in principe de deluxe rooms. De bungalows hebben gescheiden vertrekken: zitkamer, slaapkamer en  badkamer met bad/ douche en toilet. Het warme water is afkomstig uit de diverse bronnen die gelegen zijn in de omgeving.

De kamers hebben geen airconditioning, maar dit is in dit hoger gelegen gebied niet nodig.

 

Voorzieningen

Er is een restaurant, waar eenvoudige gerechten gesesrveerd worden. 

Verder is er een bar met regelmatig livemuziek (kan soms voor overlast zorgen) en een zwembad. 

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën