Tobameer, Toledo Inn Hotel

Sumatra

Leuk hotel, waarvan een aantal kamers zijn gelegen in typische Batak-huisjes. Het hotel is ruim opgezet, evenwijdig aan het meer. Daardoor hebben alle kamers uitzicht op het water.

 

Locatie

Toledo Inn is direct aan het Tobameer gelegen, in het dorpje Tuktuk. In de omgeving zijn veel restaurants en souvenirwinkels. Het hotel is een prima startpunt voor trips over het eiland te voet of met de boot. Als u een auto met chauffeur heeft gehuurd, heeft u ook de beschikking over de auto op het eiland. Tevens kunt u in de buurt van het hotel een brommertje of fietsen huren om het eiland te verkennen.

Accommodatie

Het hotel beschikt over 147 kamers, waarvan enkele zijn gerenoveerd. Allen hebben uitzicht op het Tobameer. De ruime standaard kamers zijn eenvoudig ingericht en beschikken over een televisie, zitje, balkon en een badkamer met douche en toilet. Enkele standaard kamers hebben alleen koud water. De deluxe kamers hebben een aparte woonkamer met een bank. Daarnaast hebben deze kamers een koelkast, airconditioning en warm water. In deze kamers kunnen 1 of 2 bedden bijgeplaatst worden. 

 

Voorzieningen

Er is een groot restaurant, wifi internet, een afgescheiden zwemgedeelte in het meer en er zijn veel zitjes in de tuin.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.