Tobameer, Tabo Cottages

Sumatra

Dit sfeervolle hotel is gelegen aan het Tobameer, met een prachtig uitzicht over de bergen en het meer.  De unieke stijl van het restaurant en het prachtige Tobameer zorgen voor een echt vakantiegevoel.

Locatie

Tabo Cottages is direct aan het Tobameer gelegen, in het dorpje Tuktuk. In de omgeving zijn veel restaurants en souvenirswinkeltjes. Vanuit dit hotel kunt u te voet, of met uw chauffeur wanneer u deze tot uw beschikking heeft, een leuke trip maken over het eiland. Het is ook mogelijk om bij het hotel fietsen te huren.

Accommodatie

Het hotel beschikt over zo’n 30 kamers. De kamers zijn gedecoreerd in de traditionele stijl. Dit kenmerkt zich door de fijne Indonesische textiel en al het meubilair is gemaakt van teak hout. Alle kamers beschikken over warm water. De superior kamers hebben een tweepersoonsbed met een westerse badkamer. De deluxe kamers zijn erg ruim en hebben een kingsize bed. Deze kamers hebben een ventilator en een veranda met uitzicht op de tuin. De Batak villas zijn antieke Batak huizen, die omgebouwd zijn tot een luxe accommodatie met een houten vloer. Deze kamers beschikken over een Kingsize bed, een bad en een hangmat op de veranda. Ook is er een vide waar eventueel nog twee matrassen geplaatst kunnen worden als extra slaapplaatsen voor kinderen (let wel; rechtop staan is hier niet mogeijk). De junior suites hebben een schitterend uitzicht over het meer. Deze kamers hebben een extra sofabed, waardoor deze kamer geschikt is voor drie personen. Deze junior suites beschikken over koffie en thee faciliteiten.

Voorzieningen

Er is een restaurant, een eigen bakkerij met heerlijke Duitse broodjes, een zwembad met uitzicht over het Tobameer, een zitje in de tuin, gratis WIFI, fietsenverhuur en een klein speeltuintje voor de kinderen. 

 U kunt in het hotel kano's huren om zo een mooie tocht op het water te maken.