Tobameer, Samosir Villa Resort

Sumatra

Geniet van een prachtig uitzicht over het Tobameer. In Samosir Villa Resort kunt u tot rust komen en u makkelijk verplaatsen om het eiland beter te verkennen.

 

Locatie

Samosir Villa Resort ligt direct aan het Tobameer, in de wijk Tuk Tuk, op het eiland Samosir. Het hotel is omringd met diverse eettentjes en kleine winkeltjes. Wel kent het eiland diverse hoogtes, waardoor u een aantal stukken moet klimmen om het volgende restaurantje te bereiken. Het hotel heeft ook een goed restaurant dat westerse en Aziatische gerechten serveert. Wel zullen de huiskatten direct naast uw zijde staan om hopelijk wat van u te krijgen. 

Accommodatie

Wandelend over de mozaïekstenen paden door het hotel heeft u overal zicht op het mooie Tobameer. Het 69 kamer tellende hotel heeft vijf verschillende kamertypes. Zowel de deluxe als de superior kamers zijn netjes ingericht met een tweepersoons- of twee éénpersoonsbedden. Alle badkamers beschikken over een douche met warm en koud water, een wastafel en een westers toilet.

 

Kamertypen:

  • Deluxe: deze kamers zijn voorzien van een balkon. Het is tevens mogelijk een extra bed bij te laten plaatsen.
  • Superior: deze kamers liggen op de begane grond. Om deze kamers te bereiken moet u een aantal traptreden afdalen. Enkele kamers hebben een connecting door.
  • Suites: er zijn in totaal 8 suites. De kamers zijn iets ruimer en hebben binnen en buitje een zitje.
  • VIP: de VIP kamers liggen beneden aan het meer. Er zijn twee familiekamers welke voorzien zijn van vier bedden, alsmede een keuken en kleine living.

 

 

Voorzieningen
  • Wifi-internet in de lobby
  • Zwembad met apart kinderbad
  • Restaurant met bar

 

 

 

 

Er worden wekelijks Batak-voorstellingen opgevoerd. Vraagt u bij de receptie na of dat tijdens uw verblijf ook gebeurt.