Legian, The Sari Beach

Bali

Gemoedelijk, kleinschalig hotel, gebouwd in Balinese stijl. De kamers zijn gelegen rondom een mooie tropische tuin. Het hotel heeft een ideale ligging, u hoeft alleen maar het wandelpad over te steken en u staat op het mooie zandstrand van Legian. In het hotel is het heerlijk rustig.

 

Locatie

Vrijwel direct aan het strand en in het centrum van Legian. In de omgeving zijn diverse winkeltjes en restaurants.

Accommodatie

 

De kamers zijn onderverdeeld in superior en deluxe kamers. Onderling verschillen de kamers niet veel, alleen in grootte en ligging. Alle kamers zijn netjes ingericht en zijn voorzien van airconditioning, televisie, koelkastje, kluis en een badkamer met bad/douche en toilet.

 

- Er zijn 10 superior kamers, een aantal van deze kamers hebben een ommuurd tuintje en een terras met zitje. De andere kamers hebben alleen een terras. De kamers zijn netjes ingericht en liggen allemaal op de begane grond.

- Daarnaast zijn er 11 deluxe kamers, deze zijn gelegen in een gebouw op de begane grond of eerste verdieping. De kamers zijn iets ruimer, maar hebben dezelfde faciliteiten als de superior kamers.

 

 
Voorzieningen

Het hotel beschikt over een restaurant waar ontbijt, lunch en diner wordt geserveerd. Verder is er een bar en een zwembad met kinderbad. Rondom het zwembad is een grasveld met ligbedden. 

Tevens is er internet aanwezig.

Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën