Tuban, The Sandi Phala

Bali

Een prachtig boutique hotel, waar u heerlijk tot rust kunt komen van de drukte van Tuban. Het is hier heerlijk rustig, doordat het een kleinschalig hotel is. De mooie suites zijn gelegen in een tropische tuin. Er is veel op de details gelet om het u zo aangenaam mogelijk te maken. In de badkamer wordt bijvoorbeeld gebruik gemaakt van producten van l’Occitane, dat speciaal vanuit Frankrijk wordt geïmporteerd.

Locatie

Het hotel is direct aan het strand gelegen en als u het hotel uitloopt zijn er diverse winkeltjes en restaurants in de omgeving.

Accommodatie

 Eigenlijk mogen we niet van kamers spreken maar van suites. Het hotel beschikt over 11 prachtige suites, maar allemaal zijn ze even mooi. Alle suites beschikken over airconditioning, televisie, dvd-speler, ipod dock, minibar (gratis), koffie- en theezetfaciliteiten, kluisje en badkamer met bad, aparte douche, toilet en bidet. Verder hebben de kamers een ruim balkon of terras met uitzicht op de tuin.

 

- De kleinste kamers zijn de Junior suites, hier zijn er 4 van. Deze kamers zijn prachtig en stijlvol ingericht met veel Indonesische details. In één gebouw zijn 4 kamers gelegen, 2 op de begane grond en 2 op de eerste etage.

- De 4 Pool suites zijn ruimer en zijn ook op de begane grond of eerste etage gelegen. De faciliteiten zijn hetzelfde als de Junior suites. De kamers hebben daarnaast een privé zwembad.

- Ten slotte zijn er nog 2 Sandi Phala Suites, deze suites zijn zeer ruim en hebben een aparte woonkamer met keukentje en eettafel. Deze suites zijn groot genoeg voor 2 volwassenen en 2 kinderen.

 

Voorzieningen

Er is een zwembad en ligbedden op het strand. Verder is er gratis wifi en een bar bij het strand.

Naast het hotel is een spa, waar het hotel mee samenwerkt.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën