Ubud, The Payogan Resort

Bali

Kleinschalig boutique-resort, buiten Ubud. Fraai opgezet, tegen de helling van een berg gebouwd. Elke kamer is qua vorm anders. Het is een soort Balinees dorp, bijzonder leuk. Vanuit het hotel heeft u uitzicht op de mooie vallei, u kunt hier fijn wandelen in de natuur. U heeft hier echt een buitengevoel. De kamers zijn stijlvol, klassiek ingericht.

Locatie

Het hotel ligt buiten Ubud, op ongeveer 7 minuten rijden vanaf Ubud-centrum. 3 keer per dag gaat er een shuttle-busje (gratis) heen en weer.

Accommodatie

 

Er zijn slechts 28 kamers:

  • Garden Villa's: grote ruime kamer, met zitje. De badkamer is buiten, in een omsloten tuintje. Tussen kamer en 'buiten' is de badkamer (wastafel). Geen uitzicht op de vallei vanuit dit type kamer.
  • Poolvilla's (hetzelfde als Valley View Villa's): Rondom het bed zijn romantische 'gordijntjes', er is een kleine living, een grote badkamer (soms helemaal, soms gedeeltelijk buiten). En: een klein zwembad. Prachtige uitzichten vanaf dit type kamer.
  • Duplex rooms: voor families of 2 stellen zeer geschikt. Zowel boven als beneden een mooie, ruime kamer. Beneden is het zwembad.

 

Voor mensen, die niet goed ter been zijn, is dit hotel minder geschikt. Vraag ons om advies hierover.

Voorzieningen

Er zijn twee restaurants en een prachtig zwembad, met uitzicht weer op de natuur. En natuurlijk internetfaciliteiten, spa en alles wat bij een hotel van dit niveau behoort.

Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën