Tuban, The Patra

Bali

Ruim opgezet hotel met kamers verspreid over een groot terrein. De kamers zijn gelegen in bungalows met maximaal één etage. Het zwembad en restaurants zijn centraal gelegen bij het strand en daaromheen liggen de kamers verspreid. Het hotel grenst direct aan het mooie zandstrand van Tuban.

Locatie

Het hotel ligt dichtbij de luchthaven en in Tuban, met verschillende restaurants en winkeltjes in de omgeving. Elk uur rijdt er een shuttlebus vanaf het hotel naar Kuta, waar de vele uitgaansgelegenheden en winkels zijn te vinden.

Accommodatie

 

Alle kamers zijn gelegen in bungalows, waarin vier kamers zijn gesitueerd, twee kamers op de begane grond en twee kamers op de eerste etage. De kamers beschikken over airconditioning, televisie, koffie en theezet faciliteiten, minibar, kluisje en een badkamer met bad, aparte douche en een toilet.

 

- De 72 Deluxe kamers zijn de kleinste kamers. Deze kamers hebben geen balkon of terras. Wel hebben deze kamer een verbindingsdeur, waardoor ze ook zeer geschikt zijn voor gezinnen.

- De 82 Deluxe suites zijn een stuk ruimer, deze kamers hebben een aparte woonkamer met een sofabed en eettafel. Tevens staat er in de woonkamer nog een televisie. Deze kamers hebben wel een terras of balkon.

- Dan zijn er nog 10 Embassy suites en een aantal villa's, deze kamers hebben ook een aparte woonkamer en hebben één of twee slaapkamer. Wanneer u in de villa's verblijft heeft u tevens de beschikking over een butler.

Voorzieningen

Er zijn vier restaurants waar Indonesische, Italiaanse en Japanse gerechten worden geserveerd. Er zijn twee zwembaden, één zwembad is gereserveerd voor gasten die in de villa’s verblijven. 

Verder is er een bar, wifi over het gehele complex en een spa.

Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën