Candi Dasa, The Nirwana Resort

Bali

Stijlvol aan zee verblijven in Candi Dasa. The Nirwana Resort is een eersteklas keuze. Meteen bij binnenkomst valt het al op: de elegante vormgeving van de tuin met houten vlonders en waterpartijen. U kunt kiezen uit bungalows met tuin- of zeezicht.

Locatie

Aan de ene kant grenzend aan de hoofdstraat van Candi Dasa en aan de andere kant aan zee. Er is hier geen strand. Er zijn winkeltjes en restaurantjes in de omgeving. Omdat er een vrij lange oprit naar het hotel is, heeft u geen last van verkeerslawaai. Het hotel ligt buiten het centrum.

Accommodatie

 Het resort is kleinschalig. Er zijn 18 bungalows. Alle bungalows zijn bijna op dezelfde manier ingericht maar u kunt kiezen tussen tuinzicht of zeezicht (tegen meerprijs). Alle kamers hebben een groot terras voor de deur, waar u lekker kunt zitten.

De kamer zelf blijft lekker koel door de airconditioner. Alle kamers hebben een koelkast met minibar, televisie, telefoon, kluisje en waterkoker. De zwarte tegels op de vloer in de kamer geven deze een luxe cachet. Het slaapgedeelte met hemelbed en de badkamer zijn gescheiden door houten luiken, voor de ramen hangen houten luxaflex. De kussens zijn in warm-oranje tinten. Kortom: chique en mooi ingericht.

De ocean view kamers hebben een aparte douche en bad, de gardenview kamers hebben een douche in het bad.

Voorzieningen
 

Het restaurant biedt uitzicht op het zwembad en de zee. Bij het zwembad staan ligstoelen en er is een handdoekenservice. Er is geen strand (zoals bijna nergens in Candi Dasa).


De spa biedt een keur aan behandelingen en is net zo mooi ingericht als de bungalows. Er is wifi, roomservice en laundry-service. 

Rondreizen bij dit hotel
Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën