Amed, The Griya villa’s

Bali

Stijlvol gelegen op de heuvel uitkijkend over de prachtige zee bij Amed. Deze veertien luxueuze villa’s bieden rust en comfort. De accommodatie is gebouwd door een Fin die ervoor zorgt dat u onvergetelijke dagen zult doorbrengen in Amed. Bij aankomst wordt u meteen welkom geheten in de prachtige minimalistisch ingerichte entree in natuurtinten. Dit hotel is momenteel de enige accommodatie die deze luxe aanbiedt in Amed.

 

 
Locatie

Stijlvol gelegen op de heuvel uitkijkend over de prachtige zee bij Amed.

Accommodatie

De 14 villa’s zijn zeer smaakvol ingericht en tegen de berg op gebouwd. Er zijn 4 één-slaapkamer villa’s, 9 tweeslaapkamer villa’s en er is zelfs 1 drieslaapkamer villa.

 

De elegante villa’s hebben allemaal een woonkamer en een keuken. De kamers zijn ingericht met mooie houten meubels en van alle gemakken voorzien. Een Ipad docking station zorgt ervoor dat u uw eigen Ipad kunt aansluiten zodat u van uw eigen muziek kunt genieten. Denkt u het zich eens in: liggend op een van de comfortabele ligbedden aan uw privé pool kijkend naar de zonsopgang boven de blauwe zee van Amed. 

Voorzieningen

Voor mensen die minder goed ter been zijn, is er een buggy die u naar uw kamer kan brengen. The Griya heeft een zeer goed restaurant waar u van de zalige Aziatische maar ook Westerse maaltijden kunt genieten. Het hotel kan ook kooklessen bieden in hun eigen restaurant.

Naast de privé pool bij uw eigen villa is er tevens een mooi infinity zwembad aangelegd waar ligbedden aanwezig zijn. Uiteraard is er wifi in zowel de entree, het restaurant en zwembad alsmede in uw eigen villa. 

Heerlijke spabehandelingen maken het verblijf in deze fantastische accommodatie compleet. 

Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën