Tetebatu, Green Orry

Lombok

Een eenvoudig hotel dat mooi gelegen is tussen de rijst- en tabaksvelden van het plaatsje Tetebatu dat midden op Lombok ligt. De naam dankt het hotel aan zijn bijzondere eigenaar Mr. Orry en de groengeverfde huisjes waarin de kamers zijn. Dit hotel vormt een prima uitgangspunt voor het maken van uitstapjes in het binnenland van Lombok.

Locatie

Het hotel is heerlijk rustig gelegen tussen de rijst- en tabaksvelden.

Accommodatie

De 23 kamers zijn eenvoudig ingericht, maar de bedden zijn goed. De badkamers hebben een douche en een westers toilet. 7 kamers beschikken over warm water, de andere kamers nog niet. Voor de deur van iedere kamer is een terrasje met 2 houten stoelen en een tafeltje.

Voorzieningen

Het hotel heeft een zwembad. Er is een restaurant waar vooral gerechten uit de Indonesische keuken worden bereid. Als u wilt, kunt u op verzoek zelfs mee helpen koken. Roomservice is mogelijk. Tevens is er wasservice. Het hotel beschikt niet over een winkeltje, u kunt er echter wel wat kleine snacks kopen. 

Vanuit het hotel kunt u prachtige wandelingen of trekkings door de rijst- en tabaksvelden maken. Er is ook de mogelijkheid om een fiets of motorfiets te huren.

 

Let op: Vlak naast het hotel staat een moskee. Neem oordopjes mee als u niet iedere ochtend vroeg gewekt wilt worden door de oproep tot gebed.

Rondreizen bij dit hotel
Bouwstenen bij dit hotel
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.