Tanjung, Medana Resort

Lombok

Kleinschaliger kan bijna niet: slechts 6 bungalows heeft dit leuke Medana-resort, gelegen in het noorden van Lombok (ter hoogte van de Gili-eilanden). Het is wel jammer dat het niet direct aan zee ligt, maar u bent er zo: een paadje geeft toegang tot het strand (5 minuten lopen). Er zijn wat restaurantjes (bij hotelletjes) op loopafstand, ongeveer een kwartier lopen. Het is een hotel voor de rustzoekers en voor degenen, die het als tussenstop willen zien op weg naar de vulkaan Rinjani.

 

Locatie

Medana Resort is gelegen aan de noordwestkust van Lombok, op steenworp afstand van de drie Gili eilanden. Ten oosten van het hotel kunt u Mount Rinjani zien en ten westen ziet u de Gili eilanden met in de verte Mount Agung op Bali. Het ligt niet direct aan zee.

Accommodatie

Het Medana Resort ligt op een heuvelachtig terrein, het is ruim opgezet. Lieflijk. Alle kamers hebben airco uiteraard. Er zijn bungalows met 2 aparte bedden en met 1 tweepersoonsbed. En dan ook nog in de living een eenpersoonsbed.

 

Er zijn slechts 6 bungalows, verspreid in de mooie, richting zee aflopende tuin. En hier en daar ziet u een bungalow verscholen tussen het groen.

Alle bungalows zijn gelijk. Ze hebben een ruim balkon, met makkelijke stoelen, dat toegang geeft tot de bungalow. Er is een zitkamer met bamboe-bankstel; ook staat er een eenpersoonsbed. Geschikt voor kleine gezinnen dus. De slaapkamer is goed, wel een beetje klein, maar ja... De badkamer is daarentegen weer heel ruim, er is een binnendouche, maar ook een zeer ruimte buitendouche.

Voorzieningen
  • Een heel mooi zwembad!
  • Restaurant
  • Er staan enkele lumbunghuisjes op 'hoge poten', waar u heerlijk van het uitzicht kunt genieten en een boek kunt lezen op de kussens en relaxen
  • Restaurant
  • U kunt bij het hotel een boot huren om te gaan snorkelen bij de Gili-eilanden.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.