Tanjung Lesung, The Bay Villas

Java

Prachtig ruim opgezet hotel, gelegen in een prachtige tuin met diverse vijvers. Zeer rustig gelegen aan de westkust van Java. Een perfect hotel voor honeymooners en rustzoekers.

 

Locatie

Tanjung Lesung ligt op circa 5 uur rijden van Jakarta, Carita ligt op ongeveer een uur rijden. Vanuit Carita worden diverse excursies georganiseerd naar Ujung Kulon, Krakatau en het Badui-gebied. In de omgeving van het hotel zijn geen winkeltjes of restaurants. Het hotel is direct aan zee gelegen, maar het strand is hier niet zo mooi, klein en veel koraal en rotsen op het strand.

Accommodatie

 

Er zijn 3 verschillende kamertypen, deze liggen verspreid over het complex. Er zijn 16 Djamrud kamers, 30 Mutiara kamers, 4 Berlian kamers en 2 Honeymoon cottages. Alle kamers zijn mooi ingericht en zijn voorzien van airconditioning, televisie, waterkoker en een terras met zitje en ligbank.

 

De Djamrud kamers hebben 1 woon/slaapkamer met een tweepersoonsbed en een badkamer met bad, toilet een buitendouche.

 

De Mutiara kamers hebben een woonkamer en 2 slaapkamers, 1 kamer boven en 1 beneden. 1 kamer heeft een tweepersoonsbed, de andere 2 aparte bedden. De badkamer is beneden en beschikt over een bad, toilet een buitendouche.

 

De Berlian kamers hebben 4 slaapkamers verdeeld over 2 verdiepingen en een woonkamer en zijn geschikt voor maximaal 7 personen. 1 kamer heeft een tweepersoonsbed, 1 heeft een eenpersoonsbed en 2 kamers hebben 2 aparte bedden. Er zijn 2 badkamers, beneden met een bad, buitendouche en toilet, de badkamer boven beschikt alleen over een douche en toilet.

 

De Honeymoon cottages zijn hetzelfde als de Djamrud kamers, maar zijn ommuurd en hebben uitzicht op zee.

 

Voorzieningen

Het hotel beschikt over een restaurant, bar, fietsverhuur, winkeltje, tafeltennis, biljard en een spa. Voor de kinderen zijn er speeltoestellen en een kidsclub. Vanuit de beachclub worden diverse watersportactiviteiten georganiseerd. Ook is het mogelijk om tochten te maken naar Ujung Kulon en Krakatau.

Opmerking:
Wij raden aan om vooraf drinken te kopen voor uw verblijf hier, aangezien het drinken in het hotel erg duur is (een glas bier kost omgerekend ongeveer 20 euro).

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën