Tanjung Benoa, The Oasis

Bali

Prima middenklasse hotel, gunstig gelegen aan het strand van Benoa. Het hotel heeft een 70 meter lang zwembad dat zich uitstrekt over de volle lengte van het hotel.

Locatie

Direct aan het strand van Benoa gelegen.

Accommodatie

 

In totaal zijn er 118 kamers, welke zijn verdeeld over drie verdiepingen. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, televisie, minibar, koffie- en theezetfaciliteiten, kluisje en een balkon of terras met zitje.

 

- De 84 superior kamers zijn vrij simpel, maar netjes. Alle kamers hebben uitzicht op het zwembad.

- De 24 Deluxe kamers zijn leuker, deze kamers hebben tevens een bad en hebben ook uitzicht op het zwembad.

- De 5 Ocean suites zijn zeer ruim en zijn op de hoeken gelegen. De kamers hebben twee balkons en uitzicht op zee. Tevens hebben deze kamers een grote badkamer met aparte douche.

- Er zijn 2 Pool suites. De kamers zijn hetzelfde als de Ocean suites, maar hebben geen uitzicht op zee doordat ze zijn gelegen op de begane grond. De Pool suites hebben wel en privé-zwembad.

- Ten slotte zijn er nog 3 Royal Suites. Deze kamers zijn zeer mooi en modern ingericht, waarbij veel gebruik is gemaakt met lichte kleuren. De kamers zijn ruim en hebben een bank in de kamer en hebben daarnaast een jacuzzi. Deze suites hebben uitzicht op het zwembad.

Voorzieningen

Het hotel beschikt over een prachtig 70 meter lang zwembad. Er is een restaurant en een bar, een bibliotheek, watersportactiviteiten aan het strand en een spa.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.