Tangkahan, Mega Inn Guesthouse

Sumatra

Midden in de pure jungle, treft u deze eenvoudige, maar lieflijke accommodatie aan. Het guesthouse is gelegen in een weinig bezocht deel van het Gunung Leuser National Park. Hiervandaan kunt u olifanten gaan wassen, tuben of een jungletrekking maken. Vanaf het hotel heeft u een prachtig uitzicht op de rivier en omgeving.

Locatie

Mega Inn Lodge is midden in de jungle gelegen, in het Gunung Leuser National Park. Via een hangbrug maakt u de oversteek naar uw accommodatie. Niet gevreesd, de koffers worden voor u gedragen.

Accommodatie

U slaapt midden in de jungle. Geen wifi-internet, maar wel de kans om aapjes te zien. Het guesthouse beschikt over 19 zeer eenvoudige lodges. In de kamer staat een bed en kastje waar u wat spullen in kan opbergen. De mogelijkheid is er om een extra bed bij te zetten. 

 

In de badkamer staat een mandibak en toilet dat u moet doorspoelen met koud water. Sommige kamers beschikken over een Indonesisch hurktoilet. De douche (een PVC-pijpje uit de muur) heeft geen warm water. 

 

Voorzieningen

Het hotel beschikt over een restaurant waar u zowel Indonesisch of Westers kunt ontbijten. Wij, Van Verre medewerkers, vonden het eten erg goed en uitgebreid, waardoor u makkelijk ook voor de lunch of diner kunt aanschuiven. Als u een excursie wilt maken, zoals olifanten wassen, tuben over de rivier of een trekking maken

 

door de jungle regelt het hotel dit graag voor u. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam en gaat zo met u mee tijdens uw excursie. 's Avonds treed het personeel vaak op in de bar van het verblijf. 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.