Sanur, Tandjung Sari

Bali

U waant zich in een Balinees dorp wanneer u in dit unieke, bijzondere en kleinschalige hotel verblijft. Het hotel ademt de typische sfeer en charme van Bali. Vanuit de traditionele Balinese architectuur, constructietechnieken en materialen is dit uit 26 bungalows bestaande resort gebouwd. Balinese houtsnijwerken, antiek en kunst treft u overal aan. U heeft een eigen huisje met tuin tot uw beschikking in dit prachtige 4*-hotel aan het strand van Sanur.

 

Locatie

Via de oprijlaan van het hotel loopt u rechtstreeks naar de hoofdstraat van Sanur met haar vele winkeltjes en restaurantjes, aan de andere kant grenst het hotel direct aan het strand.

Accommodatie

 

Tandjung Sari bestaat uit 26 bungalows, allen met authentieke Balinese accenten ingericht en gelegen in de weelderige tuin. De eenvoudigste kamers zijn de village bungalows, dit zijn echter uitstekende kamers. Alle bungalows beschikken over airconditioning, föhn, minibar, telefoon, badkamer met groot bad en een aparte douche, draadloos internet en groot balkon of gazebo.

Voorzieningen

Het hotel beschikt over een klein zwembad. Vanaf het zwembad kunt u het witte zandstrand oplopen waar u de ligbedden treft. Badhanddoekenservice is aanwezig. De bar en het restaurant liggen beiden in de openlucht en zijn eveneens aan de zeezijde. Het restaurant biedt een variëteit aan gerechten uit de Indonesische en internationale keuken. Tevens is er roomservice mogelijk. 

Het hotel beschikt over een eigen spa naast het hotel. Gratis kluisjes treft u bij de receptie. Tot slot beschikt het hotel over een bibliotheek en wasservice.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën