Tanah Lot, Hotel Natya

Bali

Voor wie dichtbij de Tanah Lot tempel en de golfbaan bij Tanah Lot wil zitten, maar niet de luxe van een 5* hotel zoekt, is dit hotel ideaal. Op slechts een paar minuten lopen vanaf de beroemde tempel. Het hotel straalt de Balinese stijl uit. Het is een eenvoudig kleinschalig hotel op een unieke locatie.

 

Locatie

Hordes toeristen parkeren hun auto op de parkeerplaats, u zit in een zijstraatje, waar u geen last heeft van de drukte. En u loopt zo naar de Tanah Lot toe, in 5 minuten bent u er. De drukte is trouwens niet de hele dag: alleen voor de zonsondergang. Bovendien zit u naast de golfbaan (entree iets verder). Bij de golfbaan is een groot en duur hotel. Als u wel een keer wilt golfen, maar geen grootschaligheid en luxe zoekt, dan is Natya een leuk alternatief. Lokale restaurantjes en heel veel souvenirwinkeltjes vindt u in de directe omgeving.

Accommodatie

 

Natya heeft tien kamers. Ze zijn per twee ondergebracht in een huisje. Zes daarvan zijn superior kamers met een leuke inrichting. Binnen staan behalve het tweepersoonsbed, een bank, een flatscreen televisie, een waterkoker, een kluisje en een koelkast. Er is airconditioning. Voor uw kamer is een terrasje met twee stoelen erop.

Dan zijn er vier deluxe kamers. Deze zijn groter en de badkamers zijn beter. De badkamer is buiten. De kamers zijn heel ruim. Qua faciliteiten zijn ze gelijk aan de superior kamers. Er kunnen in de deluxe kamer zelfs twee extra bedden bijgezet worden, ideaal dus voor gezinnen.

Voorzieningen

Er zijn wat lokale restaurantjes in de omgeving; en bij het hotel zelf is ook een simpel restaurant. Er is zelfs een zwembad met wat ligstoelen. Roomservice, laundry service en wifi biedt Natya ook.

 

En nogmaals: ga hier vooral heen als u wilt golfen op de naastgelegen golfbaan van het Pan Pacific, qua locatie zondermeer de mooiste golfbaan van Bali. 

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën