Blayu, Taman di Blayu Villaresort

Bali

Aan de rand van het traditionele Balinese dorp Blayu ligt het bijzondere boutique-hotel Taman di Blayu Villa-resort. Zes prachtige villa's en enkele kamers. Alle villa's kijken uit over de rijstvelden en het beekje voor de deur, waar de lokale bevolking zijn was doet. Luxe en traditie. Met name de badkamer is heel romantisch, zie hieronder bij Accommodatie. De omgeving is zo leuk. U kunt heerlijk wandelen in het dorp. Of een sawa-wandeling (door de rijstvelden) maken, samen met een medewerker van het hotel. U ziet, behalve de rijstvelden, ook de huisjes waar de mensen leven. U komt echt in contact met de Balinezen, die u allen vriendelijk toezwaaien. En houdt u van fietsen? De medewerkers zorgen voor fietsen en u gaat uw gang maar. Nog leuker: fietsen naar de kust. Met een medewerker fietst u grotendeels bergafwaarts in ongeveer twee uur naar de kust, naar Tanah Lot, waar u de prachtige zonsondergang kunt meemaken. En terug? Zowel de fietsen als u kunnen per busje teruggebracht worden. 

Locatie

Gelegen in het dorpje Blayu, in de provincie Tabanan. In de nabije omgeving vindt u verschillende interessante bezienswaardigheden. Toeristenplaatsen als Kuta en Sanur en het strand zijn per auto goed bereikbaar, ongeveer anderhalf uur rijden.

Accommodatie

 Er zijn 8 villa's en 4 kamers. Villa Taman di Blayu heeft drie verschillende kamertypes:

Garden view superior room:

In een apart gebouw zijn vier standaard kamers in twee bouwlagen. De kamers zijn in Balinese stijl ingericht en beschikken over een balkon of een klein terras. 

Superior private villa:

Er zijn twee superior private villa's welke aan de buitenzijde van de Deluxe villa's staan. Deze bungalows zijn kleiner dan de Deluxe bungalows en hebben een kleinere badkamer. Zo is hier alleen een douche.

Deluxe villa:

In totaal zes ruime en luxueuze privé-villa’s gelegen in de prachtige tuin en vanaf uw veranda uitzicht op het beekje en de uitgestrekte sawa's. Heel bijzonder: de badkamer is buiten en heel ruim; en iedere badkamer heeft een (ommuurde) lotusvijver. En in de vijver is een tweepersoons ligbad. Over romantisch gesproken! Uiteraard is er airco, een kluisje, televisie, enz. 

Voorzieningen

Het restaurant is heel bijzonder. Het bestaat uit eilandjes waar u heerlijk romantisch kunt eten. De kok bereidt gerechten uit de westerse, Chinese, Balinese en Indonesische keuken. Daarnaast is er internet toegang en massage.

 

Daarnaast is er internet toegang en massage.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën