Surabaya, Equator Hotel

Java

Het hotel ligt in de stad. Maar omdat het hotel over zo’n groot terrein beschikt (maar liefst 3,6 hectare!), is het toch lekker rustig. Als u door de tuin loopt, heeft u niet echt het idee in zo’n wereldstad te zitten. En qua opzet vinden we dit één van de leukere hotels in Surabaya. De meeste hotels zijn van die saaie hoogbouw-complexen. Equator is ruimer opgezet en is meer in bungalowstijl gebouwd.

 

 

Locatie

Het hotel ligt in de stad. Maar omdat het hotel over zo’n groot terrein beschikt, is het toch lekker rustig. Als u door de tuin loopt, heeft u niet echt het idee in zo’n wereldstad te zitten.

Accommodatie

Het is een soort park met huisjes, die in een grote tuin liggen. Toch is het ook een zakelijk hotel met vergaderfaciliteiten, maar het is leuk gebleven.Er zijn 114 bungalowkamers. Daarvan zijn er 54 superior suites, 54 deluxe suites met een slaapkamer en een zitkamer en 6 equator suites met 2 slaapkamers en een zitkamer. De kamers zijn netjes ingericht. Soms is de stijl van de inrichting niet meer helemaal van deze tijd, maar dat doet geen afbreuk aan het geheel. Elke kamer beschikt over airconditioning, een klein koelkastje, televisie, waterkoker. Elke kamer heeft een balkon/zitje. Kluisjes zijn er bij de receptie.

 

Voorzieningen

Het hotel beschikt over een zwembad, tennisbanen (rackets zijn te huur) en restaurant. Het Rama Café-Restaurant is 24 uur per dag open. Voor een lekker drankje kunt u terecht bij de bar die uitkijkt over het zwembad.  Er is een internet hot spot en u kunt gebruiken maken van computers in het business centre bij de receptie.

Wilt u actiever bezig zijn dan gaat u 's morgens vroeg joggen over de joggingtrack. Er is een shuttlebus naar een grote shoppingmall in de omgeving.

Roomservice is mogelijk.

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.