Pangandaran, Sunrise Beach Hotel

Java

Vanuit een groot aantal kamers van dit gerenoveerde hotel Sunrise Beach heeft u uitzicht op het strand van Pangandaran, de kleurrijke kleine vissersbootjes en de vele restaurantjes die verse vis en garnalen op hun menukaart hebben staan. U loopt vanuit het hotel zo naar het strand en het Pangandaran Nationaal Park waar u schitterend kunt wandelen.

 

Locatie

Hotel Sunrise Beach is gelegen aan het ooststrand van Pangandaran, mooi dus voor zonsopgang. Vlakbij het hotel is een vismarkt met veel eettentjes. Er zijn diverse winkeltjes in de buurt met souvenirs en badkleding. U kunt wandelen naar het Pangandaran Nationale Park.

Accommodatie

Er zijn 6 kamertypes: Standaard, Deluxe, Super Deluxe en Executive kamers. Het hotel biedt eveneens familiekamers en Deluxe Bungalows. Het hotel bestaat uit 3 gebouwen met rondom een ruime tuin. 2 van de 3 gebouwen staan langs de strandweg, de weg die u moet oversteken om bij het strand te komen. De kamers in deze 2 gebouwen bieden uitzicht op zee of uitzicht op de binnentuin. De Standaard en Deluxe kamers bevinden zich op de begane grond en hebben zicht op de weg, de eettentjes aan het strand en beperkt zicht op zee. Op de 1e of 2e verdieping bevinden zich de Super Deluxe en Executive kamers. Alle kamers beschikken over een badkamer met douche en toilet, televisie, airco en een terras of balkon met zitje. Het verschil tussen de 4 kamertypes zit hem vooral in de grootte van de kamers en de badkamer (douche of badkuip) en natuurlijk het uitzicht op zee of de tuin. Vooral de kamers op de 2e verdieping hebben het beste zicht op zee en het Nationale Park. In de tuin bevinden zich een aantal Deluxe Bungalows (met eigen privé zwembad), het restaurant en het gemeenschappelijke zwembad.

Voorzieningen
  • Restaurant
  • Zwembad met apart deel voor kinderen
  • Handdoekenservice
  • Wifi
  • Roomservice
  • Wasservice
  • Kluisjes bij de receptie

 

Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën