Sumbawa, Sumbawa Besar, Samawa Transit Hotel

Kleine Sunda Eilanden

Prima, nieuw hotel in de stad Sumbawa Besar. Het hotel ligt tegenover de luchthaven, maar aangezien er niet veel luchtverkeer is, heeft u hier geen last van. Misschien niet de leukste locatie, maar wel verreweg het leukste hotel in Sumbawa Besar. Zeker voor 1 nacht, is dit absoluut het hotel dat we aanraden.

Locatie

Het Transit Hotel ligt aan een straat en tegenover de luchthaven. Er is geen lawaai-overlast. Het ligt buiten het centrum, maar er zijn wel wat simpele eettentjes in de omgeving.

Accommodatie

 

Er zijn slechts 15 kamers verdeeld over 2 etages. Alle kamers hebben airconditioning. In de badkamers is warm water. De inrichting is verzorgd: de meubels zijn mooi en in de kamers zijn leuke details ter decoratie aangebracht, bijvoorbeeld weefkunst van Sumbawa Besar. Er is warm water in de badkamers. Er is een stortdouche.

De 10 standaardkamers zijn al prima, ze zijn niet zo groot.

De 5 deluxe kamers zijn iets groter. Ze hebben als extra een fauteuil in de kamer en een balkon met 2 stoeltjes.

Voorzieningen

Er is een restaurant, dat gezellig ingericht is. U kunt gebruik maken van internet en er is wifi in de lounge. Een leuk souvenir kunt u kopen in de artshop in de hal. Het hotel biedt roomservice en wasservice.

 

 

Het hotel biedt de mogelijkheid om tegen betaling klanten per shuttle busje naar Kencana Beach te brengen. Hier kunt u genieten van een heerlijke barbecue maaltijd. Dit kunt u ter plaatse bij het hotel reseveren en betalen.