Hotels in Tangkahan

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Tangkahan. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Indonesie. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Tangkahan? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Tangkahan, Linea Inn

Een heerlijk rustig plekje achterin het dorpje Tangkahan. Het kleine guesthouse ligt tegen de jungle aan een zijtak van de hoofdrivier.

Tangkahan, Mega Inn Guesthouse

Midden in de pure jungle, treft u deze eenvoudige, maar lieflijke accommodatie aan. Het guesthouse is gelegen in een weinig bezocht deel van het Gunung Leuser National Park.

Tangkahan, Mountain View

Het rustige Mountain View ligt aan het begin van Tangkahan aan de rivier. Vanuit hier kunt u olifantentrekkings maken of tuben op de rivier.

Tangkahan, Tangkahan Inn

Het eenvoudige guesthouse ligt buiten het dorp Tangkahan aan de rivier. U kunt van hieruit raften of olifanten wassen.

Lara Maleisie
Lara
Indonesië vind ik zo divers, ik kan er blijven reizen. Ik duik graag en er staan nog aardig wat duikspots op mijn lijst die ik wil ontdekken!
Contact met Lara
Indonesie-Sumatra-collega-melany
Melany
Indonesië gaat nooit vervelen! Geweldige natuur, de meest vriendelijke bevolking, het lekkerste eten en een prachtige onderwaterwereld.
Contact met Melany
indonesie-sumatra-bukit-lawang-collega-lisanne-apen-spotten
Lisanne
Indonesië is zo veelzijdig, ieder eiland is uniek. Van Jungle en vulkanische gronden naar wereldse tempels, koloniaal verleden, stranden en sawa's.
Contact met Lisanne
2aab730b-0291-4aad-aeb3-33c50b445cbb
Renée
De Kleine Sunda Eilanden zijn absoluut een bezoek waard! U vindt hier nog geen massatoerisme en het echte Indonesië. Benieuwd naar mijn verhalen?
Contact met Renée
Chantal1
Chantal
Elk eiland van ‘mijn’ Indonesië is anders. Ik ben er al zo vaak geweest, het voelt als een tweede vaderland. Nieuwsgierig naar mijn belevenissen?
Contact met Chantal