Pulau Weh, Casa Nemo Resort

Sumatra

Leuke accommodatie met allemaal huisjes in lokale stijl die als het ware tegen de berg aangeplakt zijn. De trappen af en u komt op het strand en bij de blauwe zee. Een heerlijk klein strandje voor de deur.

 

Locatie

Zoals veel hotels op Pulau Weh ligt dit hotel vrij afgelegen. Het ligt aan de noordwestkant van het eiland, bij het Sumur strand. Er zijn geen winkeltjes en restaurantjes in de buurt. Maar het hotel heeft een prima restaurant waar u uit allerhande gerechten keuze heeft.

Naar de ferry is het ongeveer 45 minuten rijden en de luchthaven is ongeveer 20 minuten rijden. Voor het hotel kan gesnorkeld worden.

Accommodatie

Casa Nemo is lekker kleinschalig. Er zijn maar 11 kamers. Overal zijn leuke zitjes gecreëerd. Er zijn 3 kamertypes, te weten de standaardkamer, de familiebungalow en de seaview bungalow. De inrichting van alle drie de kamertypes is nagenoeg gelijk, alhoewel de familiebungalow natuurlijk groter is. Let op: in de familiebungalow zijn 3 slaapplaatsen, geen 4.

Alle kamers hebben een eigen badkamer met warm en koud water, een koelkast, een waterkoker, een watertank zodat u over drinkwater beschikt en een ventilator. Boven het bed hangt een klamboe. Voor alle kamers is een terras met een hangmat. De uitzichten van alle kamers zijn prachtig. De seaview bungalows bieden het beste uitzicht over zee.

Er zijn veel trappen en hoogteverschillen bij deze accommodatie. U dient goed ter been te zijn als u hier verblijft.

Voorzieningen

Het restaurant is over twee plekken verdeeld. Er zijn Europese gerechten verkrijgbaar, maar ook Indonesische en iedere dag is er wel iets dat traditioneel voor deze streek is. Internet heeft u alleen in het restaurant, dus even lekker los van thuis.

Bij het hotel hoort ook een spa. Duiken en snorkelen kan georganiseerd worden. Er is een kleine balie waar wat toiletartikelen en dergelijke verkocht worden.

 

Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën