Hotels in Ketambe

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Ketambe. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Indonesie. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Ketambe? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Ketambe, Leuser Ketambe Guesthouse

Zeer eenvoudig guesthouse net buiten het dorp Ketambe, in het Gunung Leuser National Park. Het Leuser Ketambe Guesthouse is mooi gelegen met uitzicht over de Alas Rivier.

Ketambe, Tent

Voor de ultieme jungle ervaring: een overnachting aan de over van een rivier in de jungle van het Gunung Leuser National Park.

Ketambe, Thousand Hills

Een waar paradijsje, weliswaar niet luxe, maar als u op het terras bij uw hut geniet van de junglegeluiden terwijl het donker wordt.

Lara Maleisie
Lara
Indonesië vind ik zo divers, ik kan er blijven reizen. Ik duik graag en er staan nog aardig wat duikspots op mijn lijst die ik wil ontdekken!
Contact met Lara
Indonesie-Sumatra-collega-melany
Melany
Indonesië gaat nooit vervelen! Geweldige natuur, de meest vriendelijke bevolking, het lekkerste eten en een prachtige onderwaterwereld.
Contact met Melany
indonesie-sumatra-bukit-lawang-collega-lisanne-apen-spotten
Lisanne
Indonesië is zo veelzijdig, ieder eiland is uniek. Van Jungle en vulkanische gronden naar wereldse tempels, koloniaal verleden, stranden en sawa's.
Contact met Lisanne
2aab730b-0291-4aad-aeb3-33c50b445cbb
Renée
De Kleine Sunda Eilanden zijn absoluut een bezoek waard! U vindt hier nog geen massatoerisme en het echte Indonesië. Benieuwd naar mijn verhalen?
Contact met Renée
Chantal1
Chantal
Elk eiland van ‘mijn’ Indonesië is anders. Ik ben er al zo vaak geweest, het voelt als een tweede vaderland. Nieuwsgierig naar mijn belevenissen?
Contact met Chantal