Hotels in Bukit Lawang

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Bukit Lawang. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Indonesie. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Bukit Lawang? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Bukit Lawang, Ecolodge Bukit Lawang Cottages

Midden in de jungle staat dit eenvoudige eco-hotel. Vanuit uw hotelkamer loopt u zo de jungle in. U geniet niet alleen overdag, maar ook 's nachts van de jungle- en rivergeluiden.

Bukit Lawang, Rindu Alam Hotel

Aan de rand van de jungle, op loopafstand van het orang-oetanreservaat ligt het Rindu Alam hotel. Gelegen aan de Bohorok-rivier. De ruime kamers zijn gelegen in een nette tuin.

Bukit Lawang, The Heritage Resort

Gelegen aan de Bohorok-rivier ligt dit eenvoudige hotel. Slechts een hangbrug verwijderd van de jungle van het Gunug Leuser National Park.

Chantal1
Chantal
Elk eiland van ‘mijn’ Indonesië is anders. Ik ben er al zo vaak geweest, het voelt als een tweede vaderland. Nieuwsgierig naar mijn belevenissen?
Contact met Chantal
Lara Maleisie
Lara
Indonesië vind ik zo divers, ik kan er blijven reizen. Ik duik graag en er staan nog aardig wat duikspots op mijn lijst die ik wil ontdekken!
Contanct met Lara