Hotels in Brastagi

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Brastagi. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Indonesie. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Brastagi? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Brastagi, Brastagi Cottages

Dit ruim opgezet cottage-resort is eenvoudig maar goed verzorgd en is gelegen in een grote tuin met adembenemend uitzicht op de omliggende akkers en bergen.

Brastagi, Grand Mutiara Plaza Hotel

Een leuk hotel, dat een goed uitgangspunt vormt voor het maken van een trekking naar de krater van de vulkaan Sibayak, of als overnachtingplaats tussen Bukit Lawang en het Tobameer.

Brastagi, Sibayak Hotel

Het nette Sibayak hotel ligt dichtbij het centrum van Berastagi. Het hotel wordt omgeven door de vulkanen Sinabung en Sibayak en omringd door de vele fruit- en groentemarkten.

Brastagi, Sinabung Hills Hotel

U heeft vanuit uw hotelkamer uitzicht over het grote zwembad en de imposante bergen. De tuin is groot en lijkt op een park, waardoor het uitnodigt om hier een wandeling te maken.

Chantal1
Chantal Heere
Elk eiland van ‘mijn’ Indonesië is anders. Ik ben er al zo vaak geweest, het voelt als een tweede vaderland. Nieuwsgierig naar mijn belevenissen?
Contact met Chantal
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.