Hotels in Torajaland

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Torajaland. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Indonesie. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Torajaland? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Torajaland, Kapitoo

Een kleinschalige accommodatie op een unieke locatie. Midden in de natuur, vindt u deze vier glamping-tenten. 

Torajaland, Luta Resort

Leuk, niet al te groot hotel gelegen in het centrum van Rantepao. Aan de achterkant grenst het hotel aan de rivier Sa’dan. De kamers zijn comfortabel.

Torajaland, Misiliana Hotel

Leuk hotel dat ruim is opgezet met rondom de kamers veel groen. Mooi zijn de traditionele Tongkonanhuizen die in de tuin staan.

Torajaland, Tongkonan Layuk Lion

Een authentieke ervaring, slapen tussen de lokale bewoners. Vooral het verblijf in een traditioneel Tongkonan-huis is uniek. 

Torajaland, Toraja Heritage Hotel

Een leuk hotel met een bijzonder fraaie Toraja architectuur. Het is gebouwd in de authentieke Torajastijl van traditionele Tongkonanhuizen. Het ligt in een mooie tuin.

Torajaland, Torsina Hotel

Het Torsina hotel in Torajaland is een kleinschalige accommodatie, gelegen nabij Rantepao. Het hotel, gelegen tussen de rijstvelden, is gebouwd in de vorm van een enorm Tongkonan-huis. 

Lara Maleisie
Lara
Indonesië vind ik zo divers, ik kan er blijven reizen. Ik duik graag en er staan nog aardig wat duikspots op mijn lijst die ik wil ontdekken!
Contact met Lara
Indonesie-Sumatra-collega-melany
Melany
Indonesië gaat nooit vervelen! Geweldige natuur, de meest vriendelijke bevolking, het lekkerste eten en een prachtige onderwaterwereld.
Contact met Melany
indonesie-sumatra-bukit-lawang-collega-lisanne-apen-spotten
Lisanne
Indonesië is zo veelzijdig, ieder eiland is uniek. Van Jungle en vulkanische gronden naar wereldse tempels, koloniaal verleden, stranden en sawa's.
Contact met Lisanne
2aab730b-0291-4aad-aeb3-33c50b445cbb
Renée
De Kleine Sunda Eilanden zijn absoluut een bezoek waard! U vindt hier nog geen massatoerisme en het echte Indonesië. Benieuwd naar mijn verhalen?
Contact met Renée
Chantal1
Chantal
Elk eiland van ‘mijn’ Indonesië is anders. Ik ben er al zo vaak geweest, het voelt als een tweede vaderland. Nieuwsgierig naar mijn belevenissen?
Contact met Chantal