Pendolo, National Cottage

Sulawesi

Een zeer eenvoudige accommodatie, op een fantastische plek. De cottages zijn schoon en voorzien van stromend water en een bed. Behalve een ontbijtrestaurant beschikt de accommodatie niet echt over faciliteiten. U heeft wel een heel groot zwembad voor de deur, het heldere en schone Posomeer.

Locatie

National Cottages ligt gelegen aan de rand van Pendolo, een klein stadje aan de zuidkant van het Posomeer. De accommodatie bevindt zich direct aan dit meer en ligt in een rustig gebied. U kunt in het, wat door onderzoekers “het helderste meer van Indonesië” genoemd wordt, zwemmen. Op ongeveer 300 meter afstand vindt u een warung om te dineren.

Accommodatie

De kleine accommodatie heeft in totaal 10 kamers, verdeeld over 9 huisjes. De accommodatie heeft geen Wifi, maar u kunt ’s avonds wat tv kijken op de kamer.

 

Op twee huisjes na hebben alle huisjes uitzicht op het Posomeer. Wij boeken alleen de huisjes met het mooiste zicht voor u.

 

De acht cottages die aan het meer liggen, zijn erg eenvoudig. Er is geen warm water of een douche aanwezig. In de badkamer staat een grote ton water waarmee u zich kunt wassen. Of doe net als ons en spring in het schone meer voor een verfrissende duik. Als u het toilet door wilt spoelen, gebruikt u dezelfde ton met water. Twee huisjes beschikken over een westers toilet. Alle huisjes hebben een terras, aan de kant van het meer. Het uitzicht is waarom u hier verblijft.

Voorzieningen

Restaurant waar u kunt ontbijten. Houdt u er rekening mee dat het ontbijt erg basic is. Vaak een sneetje brood met een gebakken ei.  

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën